Grad Zagreb

Gradonačelnik Bandić uputio čestitku povodom Dana žena!

U povodu Dana žena, gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić uputio je čestitku sugrađankama


Drage Zagrepčanke,
od srca vam čestitam Međunarodni dan žena – dan zahvalnosti i iskazivanja poštovanja svim majkama, suprugama, sestrama i kćerima.

Posebno čestitam svim dragim zaposlenicama i službenicama u Gradskoj upravi, gradskim tvrtkama i ustanovama, ali s ponosom moram nadodati, čestitam i vama drage naše gradske zastupnice, pročelnice, članice uprava – hvala vam na izvrsnome obnašanju odgovornih dužnosti u Gradu Zagrebu!

Drage suradnice, zahvaljujući i vama i šesnaestogodišnjem dosljednom, a ne samo prigodničarsko-parolaškom zalaganju za poštivanje prava i istinske ravnopravnosti žena u politici i upravljačkim strukturama – naš je Zagreb izrastao u jednu od najboljih europskih metropola, primjer ostatku Hrvatske.
Na kraju, s obzirom da sam se cijeli radni vijek zalagao za prava žena, a svojim se ponašanjem i odlukama i dalje trudim doprinositi njihovoj potpunoj ravnopravnosti, pozivam sve odgovorne da kažu Dosta diskriminaciji žena!

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close