VijestiGrad Zagreb

Gradonačelnik Bandić provjerio autobusnu liniju 223

Zbog problema s kašnjenjem autobusa na liniji br. 223 – Dubrava-Trnovčica-Dubec, na koje su se gradonačelniku Milanu Bandiću građani požalili u emisiji Zagrebi po Zagrebu na radio Sljemenu, gradonačelnik Bandić je sinoć na licu mjesta provjerio funkcioniranje te autobusne linije.


 “Dovoljan alarm mi je bio poziv našeg sugrađinana koji se redovito vozi ovom linijom i koji se požalio na njezino učestalo kašnjenje pa da dođemo i provjerimo tu informaciju. Ako je na cesti gužva ili špica, ne možemo utjecati na kašnjenje od par minuta, ali ćemo nastojati poštovati raspored autobusnih polazaka”, rekao je gradonačelnik Bandić.

Damir Kostanjski, voditelj prometa u autobusnome pogonu Dubrava je istaknuo kako autobusna linija 223 radnim danom ostvaruje 53 polaska, a vikendom 30 te da su jedini problem prometne gužve koje se ne mogu izbjeći.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: zagreb.hr

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close