Grad ZagrebPolitika

Gradonačelnik Bandić poziva sugrađane na slavlje: “Dobrodošli na najbolju novogodišnju zabavu!”

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić pozvao je  sve građane hrvatske metropole, goste i turiste da 2018. godinu dočekaju na gradskim trgovima i ulicama.

Gradonačelnikovu poruku prenosimo u cijelosti:

Drage sugrađanke, dragi sugrađani,

večeras na Silvestrovo opraštamo se od stare i dočekujemo novu 2018. godinu.

U gradu koji je već treću godinu zaredom proglašen najboljom adventskom destinacijom u Europi mnogi od nas dočekat će je na trgovima u središtu Zagreba, uz bogat program, u ozračju  veselja i zabave.

Pridružit će nam se također i brojni gosti iz Hrvatske, iz susjednih i drugih zemalja jer žele doživjeti ovu prekrasnu zagrebačku čaroliju, šarm, sigurnost i ljepotu našega grada.

Pozivam vas drage Zagrepčanke i dragi Zagrepčani da budete dio te sjajne atmosfere i da novu godinu uz pjesmu i ugodno druženje dočekamo zajedno, na Trgu bana J. Jelačića i brojnim adventskim lokacijama u središtu grada!

U Novu će nas godinu na središnjem gradskom trgu uvesti DJ, Gazde, Doris Dragović, Tonči Huljić & Madre Badessa te grupa Vatra, a dakako, neće izostati ni tradicionalni ponoćni vatromet.

Dobrodošli na najbolju novogodišnju zabavu!

Vidimo se!

Vaš gradonačelnik.

Milan BandićČuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Foto: zagreb.hr

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close