VijestiGrad Zagreb

Gradonačelnik Bandić poziva na slavlje: “Dobrodošli na najbolju novogodišnju zabavu!”

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić pozvao je  sve građane hrvatske metropole, goste i turiste da 2019. godinu dočekaju na gradskim trgovima i ulicama.

Gradonačelnikovu poruku prenosimo u cijelosti:

Drage Zagrepčanke i dragi Zagrepčani,

Silvestarska noć je pred nama, a kao i uvijek s veseljem ćemo ispratit staru i dočekati novu godinu.

Vjerujem da će mnogi od nas već tradicionalno te noći biti na otvorenom, na trgovima u središtu našega Zagreba – grada s osmjehom i grada s najboljim europskim adventom, grada posebnog ugođaja i nedostižnog šarma.

S nama će, dragi sugrađani, biti i brojni gosti iz susjednih i drugih, ne samo europskih  zemalja, koji cijene ljepotu i živost Zagreba, atmosferu i sigurnost naših trgova i ulica.

Sve vas pozivam, a posebno naše mlade sugrađane, da opet budemo zajedno, da osjetimo tu zajedničku radost, energiju i atmosferu, da uz bogat program na Trgu bana Josipa Jelačića, na Zrinjevcu, Tomislavcu, Europskom trgu te pored Hrvatskog narodnog kazališta, uz druženje, pjesmu i zabavu dočekamo novu 2019. godinu.

Na središnjem trgu vas očekuju DJ Akademija, Četiri tenora koje prati revijski orkestar, ponoćni vatromet, a u novu godinu nas uvodi Hladno pivo, legendarni zagrebački bend koji svoju 30-tu obljetnicu postojanja uokviruje baš ovim koncertom.

Dobrodošli na najbolju novogodišnju zabavu, u gradu koji se ponosi svojom gostoljubivošću, sigurnošću, svojom otvorenošću, multikulturalnošću i multietničnošću!

Vaš gradonačelnik

Milan BandićČuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Foto: zagreb.hr

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close