SportGrad Zagreb

Gradonačelnik Bandić poziva na 67. Hanžekovićev memorijal

Ususret 67. Hanžekovićevom memorijalu, koji će se danas održati u Zagrebu, gradonačelnik Milan Bandić uputio je poziv svojim sugrađanima koji prenosimo u cijelosti:

Drage Zagrepčanke i dragi Zagrepčani,

danas i sutra, zahvaljujući našemu popularnom Hanžeku, Zagreb postaje svjetsko atletsko središte u kojem nastupaju velike atletske zvijezde.

Nakon spektakularnog početka Memorijala Ivana Ivančića u ponedjeljak, na Zagrebačkim fontanama, a na kojem nastupaju najbolji svjetski bacači kugle, svjetski prvak Novozelanđanin Tom Walsh, srebrni iz Londona, Amerikanac Joe Kovacs te naš brončani Stipe Žunić, u utorak ćemo, na jednome od najboljih svjetskih atletskih mitinga, na 67. popularnom Hanžeku, moći vidjeti najbolje svjetske atletičare.

Osim naše nepobjedive Sandre Perković i sjajne Sare Kolak, vidjet ćemobivšega svjetskog rekordera Jamajčanin Asafa Powella na utrci na 100 metara te senzacionalnoga svjetskog prvaka na 200 metara Turčina Ramila Gulijeva.

Također, uživat ćemo u nastupima Isaaca Makwala, Stevena Gardinera i Babolokija Thebea u utrci na 400 m te još mnogih drugih vrhunskih atletičara koji će nam, siguran sam, prirediti nezaboravan atletski doživljaj.

Pozivam vas da u utorak, 29. kolovoza, u 18:00 sati budemo zajedno na atletskome stadionu Mladosti i da atletski praznik u Zagrebu učinimo još veličanstvenijim!

Vidimo se na Hanžeku!

Vaš gradonačelnik ,

Milan Bandić

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: zagreb.hr

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close