VijestiGrad Zagreb

Gradonačelnik Bandić otvorio jubilarni 20. po redu sajam “Dani ljepote i fitnessa”

Gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić u petak je otvorio 20. međunarodni sajam kozmetike, pribora za salone i fitness centre Dani ljepote & fitnessa 2018., koji traje do 11. ožujka.


Sajam je namijenjen profesionalcima, live demonstracijama proizvoda i usluga, edukaciji, tržišnim inovacijama i izvrsna je platforma za beauty, nail dizajn, wellness, fitness, hairstyle i fashion industriju.

Tako će ove godine na 12.000 četvornih metara izložbenog prostora (paviljoni 8, 8a, 9, 11A, 11a i aula između paviljona 11A i 10a) izlaže 315 izlagača  iz Australije, Austrije, Belgije, BiH, Brazila, Bugarske, Danske, Estonije, Francuske, Hrvatske, Italije, Izraela, Japana, Južne Koreje, Madžarske, Nizozemske, Njemačke, Poljske, Portugala, SAD-a, Slovenije, Srbije, Španjolske, Švicarske, Velike Britanije i Sjeverne Irske.

Grad Zagreb će u ovih nekoliko dana biti domaćin izlagačima iz čak 25 zemalja, a ta nas činjenica postavlja u fokus interesa ne samo velikog broju turista koji dolaze u Zagreb već i poslovnih ljudi koji Zagreb sve češće prepoznaju kao poželjnu destinaciju za poslovne sastanke i sajmove, rekao je gradonačelnik na otvorenju.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: zagreb.hr

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close