SportGrad Zagreb

Gradonačelnik Bandić čestitao GNK Dinamo na osvojenom naslovu prvaka

Gradonačelnik uputio čestitku nogometašima Dinama


U povodu osvajanja 18. naslova prvaka Hrvatske nogometne lige, gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić uputio je čestitku igračima, trenerima i vodstvu GNK Dinamo u kojoj, među ostalim, stoji:

Čestitam Vam na osvajanju 18. titule nogometnog prvaka Hrvatske dva kola prije kraja prvenstva i nevjerojatnog, 11. uzastopnog naslova, što ostaje zabilježeno kao kuriozitet u sportskim analima.

Opravdali ste ponovno zasluženu ulogu favorita, nosili ste se s teretom visokih očekivanja te opet pokazali rezultatsku dominaciju i igru koji ostali klubovi teško prate.

Juniorski pogoni su ponos sportske Hrvatske, škola nogometa GNK Dinamo među najboljima je u Europi, a modri igrači čine okosnicu Vatrenih u svim kategorijama.

Ponosni smo na vaše uspjehe, uzoran ste primjer sportske izvrsnosti i želimo vam da ovu nezaboravnu sezonu okrunite osvajanjem Hrvatskog kupa u Osijeku 11. svibnja, a da u europskim nastupima odete što dalje i pokažete svoju snagu, talent i zrelost.

Sretno!

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: wikimedia commons

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close