Izdvojeno

Građanka pohvalila gospićke policajce: “Način na koji su pristupili je značajno ublažio stres od cijele situacije”

Sigurnost građana nam je na prvom mjestu i sretni smo kada prepoznaju profesionalnost policijskih službenika, njihovu obučenost, stručnost i angažman radi čega objavljujemo pohvalu koju smo zaprimili danas elektroničkom poštom”, priopćili su iz PU ličko-senjske.


„Poštovani, 
ovim putem želim pohvaliti dvojicu prometnih policajaca koji su danas, petak, 2. prosinca 2022. oko 12,30 nadgledali promet u Gospiću, na križanju Kaniške i Ulice Bana Ivana Karlovića (mislim da se zovu Marko i Mario) i to zbog izrazito profesionalnog pristupa i ljubaznosti ali i činjenice da unatoč svojoj mladosti izuzetno korektno, smireno i kulturno komuniciraju, što je nažalost danas često više iznimka nego pravilo.

Iako sam zbog trenutka nepažnje napravila prekršaj i platila kaznu, način na koji su policajci pristupili je značajno ublažio stres od cijele situacije ali i poslao vrlo pozitivnu sliku o samoj policiji i to ne samo meni već i još dvoje ljudi koji su se tamo zatekli.

Norme ponašanja postavljaju se i komuniciraju hijerarhijski, posebno u sustavu policije/vojske stoga sve pohvale za postavljanje politika koje vraćaju povjerenje u korektnost i profesionalnost policije.


 

Komentari

Komentara


Izvor / Foto: PU ličko-senjska

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close