Primorsko-goranska županijaZdravlje

Građani Krka dobivaju uslugu vađenja krvi iz vlastitog doma

MODERAN OTOK

Da je Krk u mnogočemu dobar za život i da prati trendove upravo u stvarima koje olakšavaju život – već je svima poznato! Ipak, sada će život na ovom otoku biti još lakši i jedinstveniji. Naime, laboratorij na Krku uvodi uslugu vađenja krvi kod kuće.

Riječ je o novoj usluzi koja stupa na snagu s prvim danom 2022. godine, a da stvar bude još bolja nalazi će biti gotovi za svega sat vremena i možete ih dobiti na svoju email adresu.

Ovu uslugu moguće je dogovoriti svaki radni dan od 07:00-15:00 sati, a sve se dogovara telefonski na broj 051 221 956. Djelatnici laboratorija odmah po pozivu izlaze na teren.

No to nije sve. Osim vađenja krvi u jutarnjim satima, laboratorij nudi i uslugu vađenja krvi te hitnih pretraga tijekom cijelog dana, te su nalazi također gotovi kroz sat vremena.

Medicinsko biokemijski laboratorij Krk nalazi se u sklopu Doma zdravlja Krk, u Vinogradskoj 2B, a voditeljica laboratorija Gorana Bonifačić mag.med.biochem. ističe kako je laboratorij Ugovorni partner sa HZZO-om.

U ovoj ustanovi možete obaviti i brzi antigenski test uz izdavanje Covid-potvrde, a nalaz je gotov za 15 minuta i također se šalje na vašu e-mail adresu. Laboratorij radi i serologiju na prisutnost antitijela na virus SARS-CoV-2.  

Dakako ovo je tek dio usluga koje Medicinsko biokemijski laboratorij Krk nudi, a paletu uslugu svakako misle i širiti kako bi građani otoka Krka imali bezbrižniji i ugodniji život.

 


Na web stranici časopisa The Plitvice Times pogledajte jedini lički webshop s više od 500 unikatnih artikala malih hrvatskih proizvođača, obrtnika i poduzetnika. Od unikatnog ručnog rada, malih pogona specifičnih proizvoda, do poznatih brendiranih artikala. Iz cijele Hrvatske - sve na jednom mjestu!

Pregledajte po kategorijama i naručite kvalitetno:

MODA – Odjeća, nakit i modni dodaci
POSTERI – Motivi iz cijele Hrvatske
SUVENIRI – Šalice i lončići, unikatni nakit i tradicija
NOVINE I KNJIGE – Časopisi, edukativne knjige i literatura
KOZMETIKA – Parfemi, prirodne kreme, balzami, eterična ulja
HRANA I PIĆE – Domaći sirevi i vina, etične čokolade, kolačići

Naruči i stiže na kućnu adresu za nekoliko dana!

 

Komentari

Komentara


Foto: Medicinsko biokemijski laboratorij Krk

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close