Ličko-senjska županijaVijestiPolitika

Građani Gospića, jeste li zadovoljni radom Nezavisne liste mladih?

Od listopada 2016. godine u Gospiću djeluje Nezavisna lista mladih, skupina mladih i perspektivnih ljudi koji za sebe kažu da ih pokreće isključivo ljubav prema gradu.


Još od prvog dana Nezavisna lista mladih se ističe neposrednom i iskrenom komunikacijom s političarima i građanima Gospića. Putem objava na svojoj Facebook stranici mladi Gospićani često upućuju na važna pitanja, osvrću se na aktualne događaje, pokreću ankete i humanitarne akcije i trude se biti poveznica između gradske vlasti i građana.

Nezavisna lista mladih jučer je pokrenula još jednu anketu kako bi doznala mišljenje svojih sugrađana. Ovaj put upitali su građane Gospića jesu li zadovoljni njihovim dosadašnjim radom. Anketa traje još 5 dana, a građani u komentarima mogu napisati svoje ideje, kritike, prijedloge i pitanja vezana uz rad Nezavisne liste mladih.

Ispunite anketu i recite svoje mišljenje o radu Nezavisne liste mladih!

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Nezavisna lista mladih

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close