AutomotoVijesti

Građani biraju lokacije na kojima će policija provjeravati brzinu

Zanimljiva inicijativa i poziv stižu iz Policijske uprave Ličko-senjske, vezani su uz pojačanu kontrolu brzine koja će se provesti za 14 dana.


Naime, na području Policijske uprave ličko-senjske, radi smanjenja broja prometnih nesreća, a pogotovo prometnih nesreća s poginulim osobama, provesti će se 24-satni nadzor brzine kretanja vozila. Od 6 sati 19. travnja do 6 sati 20. travnja, policija će pojačano kontrolirati brzinu vozila i prema vozačima koji ne poštuju ograničenja brzine, primjenjivati sankcije propisane Zakonom o sigurnosti prometa na cestama.

Zbog nepropisne brzine kretanja događa se najviše prometnih nesreća u kojima se gube ljudski životi i nastaju teške ozlijede. Vozači koji ne poštuju ograničenja brzine ugrožavaju svoje živote i živote sudionika u prometu, koji voze primjerenim brzinama i poštuju prometne propise.

Iz ličko-senjske policijske uprave pozivaju građane da predlože lokacije, na kojima žele da se nadzire brzina kretanja vozila. Svoje prijedloge mogu dostavljati od 5. do 10. travnja 2017. godine na adresu elektroničke pošte: [email protected]


 

Komentari

Komentara


Izvor: lika-express.hr | Foto: pixabay

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close