Grad ZagrebLifestyle

Grad Zagreb podržao portal LIKACLUB četvrtu godinu zaredom

Portal LIKACLUB, jedini lički nacionalni portal s čitanosti od preko 50 000 građana mjesečno, i ove godine je dobio sredstva za sufinanciranje rada od hrvatske metropole


Grad Zagreb već četvrtu godinu zaredom provodi Natječaj putem Javnog poziva za dodjelu potpora male vrijednosti za sufinanciranje proizvodnje i objave programskih sadržaja u elektroničkim publikacijama. Protekle 3 godine portal LIKACLUB je zadovoljio sve uvjete za posljednja natječaje (2015.,2016. i 2017.), primio sredstva, te uspješno opravdao potrošena sredstva koja su bila namijenjena za razvoj portala i tehničke opreme.

U rujnu 2018. stigli su rezultati za novi natječaj na koji smo još jednom prijavili programski sadržaj “Zagreb voli Liku”, koji prati sva zbivanja u Zagrebu i okolici, a rezultati su pokazali da smo i ove godine na Listi programskih sadržaja za dodjelu potpore male vrijednosti za 2018. Čestitamo svim kolegama iz drugih redakcija koji su na listi, te se veselimo provođenju aktivnosti u vezi Zagreba.

Danas je voditelj portala LIKACLUB Ante Fumić potpisao novi Ugovor o dodjeli sredstava s Gradom Zagrebom, te istaknuo da će se sredstva potrošiti za poboljšanje kvalitete sadržaja i dodatan razvoj portala a o čemu ćete više vidjeti uskoro.

Valja naglasiti i da portal LIKACLUB od svog osnutka početkom 2014. godine do danas, nije primio nikakvu sličnu ugovornu potporu za rad i informiranje građana u Ličko-senjskoj županiji te Republici Hrvatskoj i inozemstvu, što dovoljno govori o svijesti lokalnih gradova i općina u Ličko-senjskoj županiji o važnosti informiranja njihovih sugrađana. Ipak, medijska nesvjesnost većine političkih aktera Ličko-senjske županije o vremenu u kojem živi, nije bila prepreka kvalitetnom radu i konstantnom rastu portala LIKACLUB koji trenutno broji 5 članova redakcije i 3 vanjska suradnika.

Hvala svim čitateljima koji su nas tijekom ovih godina pratili putem portala i društvenih mreža, idemo dalje!Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Foto: LIKACLUB, Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close