VijestiGrad Zagreb

Grad Zagreb i ove godine organizira Dan zagrebačkih maturanata

Grad Zagreb i ove godine organizira proslavu u povodu obilježavanja završetka nastave  srednjoškolskog obrazovanja učenika završnih razreda zagrebačkih srednjih škola – Dan zagrebačkih maturanata 2018. koji će se održati 22. svibnja.


Program proslave počinje u 11,00 sati na Trgu bana Jelačića gdje je predviđeno okupljanje oko 5.000 maturanata te glazbeni program u izvedbi DJ Turka, Damira Ludviga, DJ Go Cut-a, Marka Petra Oreškovića, Miss Milea.

Svim okupljenima će se u 11,55 sati obratiti gradonačelnik Milan Bandić koji će točno u podne, već tradicionalno, povesti povorku s maturantima od Trga bana Josipa Jelačića prema jezeru Bundek.

Povorka se na Bundeku očekuje oko 13,30, gdje će se slavlju pridružiti još otprilike 3.000 maturanata. Voditelj programa na Bundeku, koji će trajati do 21,00 sat, bit će animator Marko Petar Orešković, a organiziran je i bogat glazbeni program u kojem će sudjelovati DJ Ace, Turk The DJ, DJ James Warren, Astralis team, DJ Kaane, Jakša Jordes, Surka-Beatbox te kao specijalno iznenađenje CONNECT live i zagrebački školski bendovi.

U parku Bundek, a u svrhu sigurnog i dostojanstvenog obilježavanja Dana zagrebačkih maturanata, cijelo vrijeme održavanja programa dežurat će zdravstvene službe, vatrogasci, spasioci, redarska i zaštitarska služba, a nakon završetka programa, radi lakšeg i bržeg povratka mladih svojim domovima, organizirane su pojačane linije javnog gradskog prijevoza.

Trasa dolaska na Bundek:

Praška – Trg N. Š. Zrinskog – Strossmayerov trg – Tomislavov trg – Mihanovićeva – Miramarska – Ulica grada Vukovara – Hrvatske bratske zajednice (most Slobode) – Damira Tomljanovića-Gavrana – Bundek.

Povorku će pratiti zdravstvena ekipa, prometna policija i zaštitari.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: zagreb.hr

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close