ObrazovanjeIzdvojeno

Grad Zagreb objavio natječaje za pet stipendijskih programa

Natječaji Grada Zagreba za pet stipendijskih programa za školsku, odnosno akademsku godinu 2021./2022. – za učenike i studente slabijeg socioekonomskog statusa, za učenike i studente s invaliditetom, za učenike i studente romske nacionalnosti, stipendije za deficitarna zanimanja i stipendije za izvrsnost – bit će otvoreni do 27. prosinca 2021.


U prijedlogu Proračuna Grada Zagreba za 2022. osigurano je 44 milijuna kuna za stipendije. Navedeni iznos omogućit će Gradu Zagrebu da u ovoj školskoj/akademskoj godini stipendira preko 1100 stipendista, što je povećanje od 20% u odnosu na prošlu godinu.

Također, od ove godine Grad Zagreb uz stipendije učenicima deficitarnih zanimanja stipendira i studijske programe za deficitarna zanimanja. Radi se o nastavnim smjerovima prirodoslovnih studija (matematika, fizika, biologija i kemija), studiju edukacijske rehabilitacije, studiju logopedije, studiju ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja te studijima medicine i sestrinstva.

Natječaj je otvoren do 27. prosinca 2021., a sve informacije dostupne su na navedenoj poveznici https://www.zagreb.hr/stipendije-grada-zagreba/175182 .

 


Na web stranici časopisa The Plitvice Times pogledajte jedini lički webshop s više od 500 unikatnih artikala malih hrvatskih proizvođača, obrtnika i poduzetnika. Od unikatnog ručnog rada, malih pogona specifičnih proizvoda, do poznatih brendiranih artikala. Iz cijele Hrvatske - sve na jednom mjestu!

Pregledajte po kategorijama i naručite kvalitetno:

MODA – Odjeća, nakit i modni dodaci
POSTERI – Motivi iz cijele Hrvatske
SUVENIRI – Šalice i lončići, unikatni nakit i tradicija
NOVINE I KNJIGE – Časopisi, edukativne knjige i literatura
KOZMETIKA – Parfemi, prirodne kreme, balzami, eterična ulja
HRANA I PIĆE – Domaći sirevi i vina, etične čokolade, kolačići

Naruči i stiže na kućnu adresu za nekoliko dana!

 

Komentari

Komentara


Foto: Lika Club, Josip Durdov

Povezane objave

Back to top button
Close