Ličko-senjska županijaNovac

Grad Novalja: U travnju počinju prijave za potpore za očuvanje radnih mjesta

Na internetskim stranica Grada Novalje objavljeno je priopćenje o mjeri za očuvanje radnih mjesta u djelatnostima pogođenim koronavirusom donesenoj od strane gradonačelnika Dabe uz popratne dokumente za prijavu, koje prenosimo u cijelosti:


Gradonačelnik Grada Novalje donio je mjeru za očuvanje radnih mjesta u djelatnostima pogođenima koronavirusom u cilju ublažavanja ekonomskih šteta uslijed nastale epidemije. Mnogi poslodavci možda se neće prijaviti na Vladinu mjeru iz razloga što će im odgoda plaćanja doprinosa i dalje predstavljati veliki trošak.

Zato se ova mjera nadovezuje na Vladinu mjeru na način da će Grad Novalja plaćati doprinose na plaće za sve one poslodavce koji koriste Vladinu mjeru.

Detalje možete pronaći u prilogu, a Javni poziv biti će otvoren od 1. travnja 2020.g.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close