VijestiLifestyle

Grad Novalja poziva na javnu raspravu o prostornom planu uređenja Grada

Na službenim web stranicama Grada Novalje objavljen je poziv na Javnu raspravu o prijedlogu IV. izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Grada Novalje.


Javna rasprava će trajati 30 dana, od 9. prosinca 2019. do 7. siječnja 2020. godine. U tom vremenskom periodu za sve zainteresirane bit će osiguran javni uvid u Prijedlog IV. Izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Grada Novalje u prostorijama Grada Novalje, dok će se Javno izlaganje o Prijedlogu održati 19. prosinca 2019. godine  s početkom u 11.30 sati u Gradskoj vijećnici Grada Novalje.

Prijedlozi i primjedbe na Prijedlog IV. Izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Grada Novalje mogu se davati do zaključivanja javne rasprave odnosno do 7. siječnja 2020. godine.

Sve detalje o Javnoj raspravi o prijedlogu IV. izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Grada Novalje pogledajte na linku.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: LIKACLUB/Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close