VijestiLifestyle

Grad Novalja poziva na javnu raspravu o prostornom planu uređenja Grada

Na službenim web stranicama Grada Novalje objavljen je poziv na Javnu raspravu o prijedlogu IV. izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Grada Novalje.


Javna rasprava će trajati 30 dana, od 9. prosinca 2019. do 7. siječnja 2020. godine. U tom vremenskom periodu za sve zainteresirane bit će osiguran javni uvid u Prijedlog IV. Izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Grada Novalje u prostorijama Grada Novalje, dok će se Javno izlaganje o Prijedlogu održati 19. prosinca 2019. godine  s početkom u 11.30 sati u Gradskoj vijećnici Grada Novalje.

Prijedlozi i primjedbe na Prijedlog IV. Izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Grada Novalje mogu se davati do zaključivanja javne rasprave odnosno do 7. siječnja 2020. godine.

Sve detalje o Javnoj raspravi o prijedlogu IV. izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Grada Novalje pogledajte na linku.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: LIKACLUB/Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close