Ličko-senjska županijaEuropa

Grad Novalja: Ministarstvo poljoprivrede izdaje propusnice poljoprivrednicima

Na internetskim stranicama Grada Novalje objavljeno je priopćenje o izdavanju propusnica poljoprivrednicima za nužna putovanja radi nabavke sjemena, goriva i sl., koje prenosimo u cijelosti:


Ministarstvo poljoprivrede objavilo je kako se unatoč pandemiji korona virusa poljoprivredna proizvodnja mora odvijati svojim tijekom. Iz tog razloga službenici Ministarstva poljoprivrede izdavati će propusnice za nužna putovanja poljoprivrednika radi nabavke sjemena, gnojiva, sredstava za zaštitu bilja, goriva, strojeva i sl. bez čega neće biti proizvodnje ove sezone.

Zahtjevi će se zaprimati putem telefona, e-maila ili web forme www.savjetodavna.hr/propusnice. Propusnice će se moći dobiti elektronskim putem (putem elektronske pošte te aplikacija Viber i WhatsApp).

Za izdavanje propusnica moguće se je obratiti službenici Ministarstva poljoprivrede u Ličko-senjskoj županiji: Nada Murgić, 053 560¬-775, 091 4882-795, [email protected]

Detaljnije informacije možete pogledati na stranicama Ministarstva poljoprivrede https://poljoprivreda.gov.hr/vijesti/ministarstvo-poljoprivrede-ce-u-suradnji-s-nacionalnim-stozerom-izdavati-propusnice-poljoprivrednicima/3923Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Foto: Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close