ObrazovanjeIzdvojeno

Grad Gospić za nabavu školskog pribora osigurao 150.000 kuna

UČENICIMA OSNOVNIH ŠKOLA

Grad Gospić je učenicima osnovnih škola sa svog područja za nabavu školskog pribora osigurao 150.000,00 kn, priopćeno je danas iz Grada.


S obzirom na to da su sredstva za nabavu školskih udžbenika za učenike osnovnih škola već osigurana u državnom proračunu, Grad Gospić je za osnovnoškolce sa svog područja odlučio osigurati sredstva za „drugi obrazovni materijal“, odnosno za radne bilježnice(1. razred), likovne mape (1.-8. razred) i tehničke kutije (5.-8. razred).

Tako je za učenike OŠ dr. Jure Turića Gospić, OŠ dr. Franje Tuđmana Lički Osik i OŠ „Dr. Ante Starčević“ Pazarište Klanac u proračunu Grada Gospića osigurano 150.000,00 kn za nabavu školskog pribora kako bismo roditelje što više financijski rasteretili, navode u pripćenju.

Nabavljeni školski materijal (radne bilježnice za sve učenike prvih razreda osnovne škole, likovne mape za sve učenike od 1. do 8. razreda i kutije za tehničku kulturu za sve učenike od 5. do 8. razreda osnovne škole)
zajedno s udžbenicima za koje su i ove godine osigurana sredstva u državnom proračunu čekat će učenike na klupama na početku školske godine 2020./2021, stoji u priopćenju.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Lika Club, Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close