Scena

Grad Gospić nagrađuje najbolje likovne radove na temu “Božić u mom gradu”

Povodom nadolazećih blagdana, Grad Gospić, Kulturno Informativni Centar Gospić i Likovna udruga Lika organiziraju ocjenjivanje likovnih radova na temu „Božić u mom gradu“.


Prihvaćaju se radovi svih stilova i tehnika, a pozivaju se osnovnoškolci svih škola na području grada Gospića, OŠ dr. Jure Turića – Gospić, OŠ dr. Franje Tuđmana – Lički Osik i OŠ dr. Ante Starčevića – Klanac, Pazarište kao i svih pripadajućih područnih škola, da svoje likovne radove dostave osobno ili poštom na adresu: Kulturno Informativni Centar Gospić, javna ustanova za kulturu, Budačka 12, 53000 Gospić,  do 20. prosinca 2017. godine.

Na poleđini rada obavezno napisati ime, prezime, adresu, razred i naziv škole. Povjerenstvo za odabir najboljih radova osnovat će Likovna udruga Lika, a za prva tri najbolja rada dodijelit će se prigodne nagrade koje će autorima uručiti zamjenica gradonačelnika Kristina Prša dana 28. prosinca 2017. godine s početkom u 11 sati, u velikoj dvorani KIC-a Gospić.

 

 

 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: unsplash

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close