KolumneLifestyle

Grabovača: Volonteri iz Francuske kreću s tečajem francuskog jezika

Učiti će se francuski jezik u Perušiću


Početak srpnja pokazao se kao izuzetno aktivno vrijeme za ličku Grabovaču. Osim što je zabilježen porast broja gostiju koji pristižu iz cijele Europe, u nešto manje od tjedan dana u Perušić je stiglo oko 60 volontera iz Belgije i Francuske.

Danas su se volonterima pristiglim krajem prošlog tjedna iz Belgije pridružili i volonteri iz Francuske koji su došli putem provedbe EU projekta “Karst 4U: Discover undicovered”. Deset volontera i volonterki iz Francuske u mjesec dana odrađivati će sve točke po programu EU kojima će pridonijeti razvoju Parka, a osim toga posebno se zanimljiv čini i tečaj francuskog jezika o kojem smo već pisali ovdje.

Tečaj francuskog jezika počinje u petak, 10. srpnja u 10,30h, a provoditi će se za 20-ak polaznika sve do 30. srpnja 2015. Grabovaču i djecu koja će sudjelovati na tečaju čeka dugo toplo ljeto uz francuski jezik i multikulturalno okruženje u srcu Like.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close