VijestiLifestyle

GRABOVAČA uskoro na američkom kanalu FOX

Pećinski park Grabovača je na Dan neovisnosti imala čast ugostiti unuka najpoznatijeg svjetskog istraživača i filmskog dokumentarista podmorja Jean Jacques Cousteaua – Philippea Cousteaua. Nastavljajući rad svoga djeda i oca, Philippe Cousteau je snimao Pećinski park Grabovaču i špilju Samograd za serijal  Awesome planet.
Awesome Planet će se premijerno prikazati ove jeseni na američkome kanalu FOX. Radi se o polusatnoj emisiji koja je fokusirana na predstavljanje destinacija sa temom proučavanja okoliša.
pećina grabovačaHrvatska epizoda “Awesome planet”, sa fokusom na Plitvička jezera, špilju Samograd u Pećinskom parku Grabovača i Modru špilju na otoku Biševu će se prikazivati u premijernoj, prvoj sezoni ove nove emisije.Serijal posvećen špiljama u Hrvatskoj bit će prikazan zahvaljujući uredu HTZ-a u New Yorku u suradnji sa PR agencijom DQMPR.

Tekst: PP  Grabovača

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Povezane objave

Pročitajte još
Close
Back to top button
Close