VijestiZdravlje

U Gospiću se i ove godine održava građanska akcija “Hodanjem do zdravlja”

Hrvatska liječnička komora – podružnica Ličko senjske županije u suradnji sa HZZJZ LSŽ , Hrvatskom komorom med. sestara i Hrvatskim liječničkim zborom i ove godine će organizirati građansku akciju “Hodanjem do zdravlja”.


Cilj akcije “Hodanjem do zdravlja” prije svega je dobra zabava, a zatim podsjetiti sve nas koliko je bitno brinuti se o svom zdravlju, javljati se na preventivne preglede, baviti se tjelovježbom, redovito posjećivati svoga liječnika obiteljske medicine i u konzultaciji s njim provoditi određene pretrage. Prošle godine u Gospiću odaziv na akciju bio je više nego odličan. Bilo je 162 sudionika, puno dobrog raspoloženja i smijeha, a znamo da je dobro raspoloženje bitan čimbenik za opće zdravlje. Veliku pomoć akciji pružili su ljekarna Pablo i DM.

Akcija će se održati 2.lipnja 2018. a organizatori se nadaju da će se ljudi okupiti u što većem broju i provesti ugodno dopodne.

Detalji slijede kako se bude približavao datum akcije.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Izvor: LIKACLUB | Foto: pexels

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close