Sport

U Gospiću održan 20. Kup prijatelja posvećen Jeseni u Lici

Tradicionalni 20. Kup prijatelja posvećen Jeseni u Lici i  90 godina udruge okupio je 20 natjecatelja iz pet županija te gradova Gračaca, Crikvenice, Ogulina, Zagreba, Perušića i Gospića koji su na Novčici strpljivo „plovkarili“ i skupljali grame ribe, javlja Lika express


Upravo grame, jer, svima je bilo jasno da je Novčica, bistra i u tekućem stanju, voda koja traži iskustvo, strpljivost, organiziranost natjecatelja ali i sreću.

Nakon tri sata prvo mjesto, pehar, medalja, prijelazna statua te pršut osvojio je Zdenko Lešković iz Gračaca sa simboličnih petstotinjak grama ribe, drugo mjesto i nešto laganija plećka pripala je Ogulincu, Draženu Stipetićua treće i panceta Antonu Kupčaku također iz Gračaca. Sreće je imao i Željko Abramović iz Gračaca jer je zadržana tradicija nagrađivanja najlošijega vrećom krumpira, ove godine pojačanom bukovim panjom….

Ovim natjecanjem povodom manifestacije Jesen u Lici završava natjecateljska sezona Sportsko ribolovne udruge Lika iz Gospića.

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor / Foto: Lika express

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close