VijestiZdravlje

U gospićkoj Općoj bolnici otvoren novouređeni centralni prijem

“Ovo nije velika stvar za hrvatsku medicinu,ali je velika stvar za našu bolnicu, za naše pacijente. Danas otvaramo novouređeni prostor koji je namijenjen za centralni prijem, dakle za središnje mjesto za sve pacijente koji dođu u našu bolnicu“, rekla je danas tijekom otvorenja novouređenog centralnog prijema u Općoj bolnici Gospić ravnateljica ove ustanove dr. Sandra Čubelić.


Ona ističe da je je to srce bolnice, mjesto gdje svi pacijenti dođu kada uđu u bolnicu, mjesto gdje se ljudi moraju prijaviti kako bi otišli na daljnje dijagnostičke i specijalističke pregleda. Sada je sve povoljnije i za pacijente, ali i za osoblje koje radi na prijemu.

Naravno da je na ovome događaju bio i ličko-senjski župan dr. Darko Milinović koji kaže da kud će suza nego na oko, pa tako i on u gospićku bolnicu. “Struku ne dam iz ruku. Tu sam ponedjeljkom i utorkom, operiram. Župan danas mogu biti,a sutra ne,ali struku mi nitko ne može uzeti”, kaže on.

Prostor novog centralnog prijema velik je oko 50 četvornih metara, ima tri prostorije, prijemni dio, ured za osobu koja prima telefonske narudžbe i ured za administrativne djelatnosti. Radove su izveli građevinski obrti Nikaš i Majstorina. “Nadam se da će ovo biti lijepa slika našim pacijentima, jer ono što prvo vidite zapne vam za oko”, zaključuje Čubelić


Na web stranici časopisa The Plitvice Times pogledajte jedini lički webshop s više od 500 unikatnih artikala malih hrvatskih proizvođača, obrtnika i poduzetnika. Od unikatnog ručnog rada, malih pogona specifičnih proizvoda, do poznatih brendiranih artikala. Iz cijele Hrvatske - sve na jednom mjestu!

Pregledajte po kategorijama i naručite kvalitetno:

MODA – Odjeća, nakit i modni dodaci
POSTERI – Motivi iz cijele Hrvatske
SUVENIRI – Šalice i lončići, unikatni nakit i tradicija
NOVINE I KNJIGE – Časopisi, edukativne knjige i literatura
KOZMETIKA – Parfemi, prirodne kreme, balzami, eterična ulja
HRANA I PIĆE – Domaći sirevi i vina, etične čokolade, kolačići

Naruči i stiže na kućnu adresu za nekoliko dana!

 

Komentari

Komentara


Izvor / Foto: Lika express

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close