GOSPIĆKO SRCE Mala zadruga pomaže Zakladi Ana Rukavina!

Tena Brnad

Učenička zadruga “Vodarica Marta” Osnovne škole dr. Jure Turića u Gospiću na Uskrsnom sajmu je prikupila je 2.500,00 kuna, a sredstva su donirana Zakladi Ana Rukavina.


Marija Rukavina, upraviteljica Zaklade Ana Rukavina, izrazila je zahvalnost svima koji su sudjelovali u ovoj humanitarnoj akciji:

„Zahvaljujemo od srca ravnatelju Osnovne škole dr. Jure Turića Ivici Radoševiću na podršci u izuzetno uspješnoj akciji upisa u Hrvatski registar koja je održana u Gospiću u ožujku ove godine, pedagoginji Anki Nikšić i učiteljici Debori Lukac, ujedno i predsjednici Učeničke zadruge „Vodarica Marta“, na inicijativi te svim učenicima koji su sudjelovali na Uskrsnom sajmu kako bi pomogli prikupiti sredstva za daljnje ostvarivanje ciljeva Zaklade Ana Rukavina. Ovom prilikom zahvaljujemo i roditeljima i učiteljima ove prekrasne djece koju su naučili da je pomaganje drugima najveći dar koji možeš dati i pri tome oplemeniti vlastito srce. Plemenita donacija pomoći će u daljnjem proširenju Hrvatskog registra dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica kako bismo oboljelim osobama pružili novu priliku za život.“

Divno je pomagati i osjećati povezanost s ljudima kojima je iznimno potrebna pomoć i podrška. Nastavljamo svoj humanitarni rad i sljedeće godine”, poručila je u objavi na Facebooku Debora Lukac, predsjednica UZ “Vodarica Marta”.

Pogledajte spektakularan video kanjona rijeke Like!


Foto: Facebook Vodarica Marta

<script>

<script>

Komentari


X
facebook
Kliknite "Like" ako želite pratiti LikaClub.eu na Facebook-u