Ličko-senjska županijaVijestiPolitika

Gospićkim poljoprivrednicima će biti isplaćeno 900.000 kuna za štete od suše

Odlična vijest na kraju ove godine dolazi za gospićke poljoprivrednike kojima će već početkom iduće 2018.g. biti isplaćena šteta od elementarne nepogode uzrokovane sušom, javlja Lika express


Naime gospićki gradonačelnik Karlo Starčević je ljetos zatražio proglašenje elementarne nepogode na području grada Gospića pa je Vlada na svojoj jučerašnjoj sjednici donijela odluku o isplati štete. Radi se o 900 tisuća kuna koji će zasigurno pomoći gospićkim poljoprivrednicima. Uz Gospić štetu će još jedino dobiti poljoprivrednici s područja Općine Brinje kojima  će biti isplaćeno ukupno nešto manje od 240 tisuća kuna.

Zanimljivo je da se druge općine i gradovi u Ličko-senjskoj županiji  nisu sjetili proglasili elementarnu štetu pa njihovi poljoprivrednici nemaju pravo na isplatu štete.


Na web stranici časopisa The Plitvice Times pogledajte jedini lički webshop s više od 500 unikatnih artikala malih hrvatskih proizvođača, obrtnika i poduzetnika. Od unikatnog ručnog rada, malih pogona specifičnih proizvoda, do poznatih brendiranih artikala. Iz cijele Hrvatske - sve na jednom mjestu!

Pregledajte po kategorijama i naručite kvalitetno:

MODA – Odjeća, nakit i modni dodaci
POSTERI – Motivi iz cijele Hrvatske
SUVENIRI – Šalice i lončići, unikatni nakit i tradicija
NOVINE I KNJIGE – Časopisi, edukativne knjige i literatura
KOZMETIKA – Parfemi, prirodne kreme, balzami, eterična ulja
HRANA I PIĆE – Domaći sirevi i vina, etične čokolade, kolačići

Naruči i stiže na kućnu adresu za nekoliko dana!

 

Komentari

Komentara


Izvor: Lika express

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close