Ličko-senjska županija

Gospićki liječnici se bore za život migranta iz Turske

Liječnici u gospićkoj bolnici bore se za život 32-godišnjeg turskog državljanina kojega je u ponedjeljak hospitaliziran pothlađen i sa simptomima sepse, kazala je ravnateljica bolnice Sandra Čubelić.


“Za sada nema znakova oporavka”, izjavila je kratko Čubelić Hini.

Glasnogovornica ličko-senjske policije Maja Brozičević rekla je da je državljanin Turske pronađen u nedjelju na planini Plješevica u ilegalnom boravku u Hrvatskoj.

Nakon uhićenja doveden je u policijsku postaju Korenica “gdje ga je pregledao liječnik i rekao da je samo iscrpljen i da mu nije potrebna hospitaizacija”.

No, nakon što mu je u ponedjeljak izdano rješenje da u roku od sedam dana napusti prostor EU požalio se na slabost pa je policija pozvala hitnu pomoć koja ga je prevezla u bolnicu, kazala je Brozičević.

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Lika Club / Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close