VijestiSport

Gospićki hrvači osvojili zlato i tri bronce na turniru u Mađarskoj!

Hrvači HK Gospić  nastupili su na jakom međunarodnom turniru u Mađarskom gradu Szigetvaru. Na turniru je nastupilo 250 hrvača i hrvačica iz Hrvatske,Mađarske, Slovenije i Slovačke. Ekipa Gospića sastojala se od pet domaćih hrvača te dva hrvača iz HK Šibenik.


Najuspješniji je bio Antonijo Rupčić osvojivši zlatnu medalju u kategoriji do 50 kg. Treba istaknuti da je Antonijo na putu do zlata pobijedio prvaka i viceprvaka Mađarske.

Mihael Alić, Luka Biškupić i Andrija Vlahov (HK Šibenik) bili su malo manje uspješni te su osvojili brončane medalje, malo je falilo da odličja budu većeg sjaja, no i ovo je rezultat za svaku pohvalu.

Mihael Šop, Romano Šarić i Luka Mijić (HK Šibenik) nažalost nisu uspjeli do medalje, ali su pokazali odlično hrvanje i  uz malo sreće rezultat bi bio bolji.

Hrvači su slobodno vrijeme iskoristili za obilazak Szigetvara i kupanje i opuštanje na bazenu.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Izvor / Foto: Lika express

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close