VijestiSport

Gospićki hrvači osvojili tri zlata i dvije bronce na turniru u Ludbregu!

Ludbreg, koji se još naziva “Centar svijeta”, ovog vikenda postao je centar hrvačkih zbivanja. Naime, u subotu, 26.svibnja održan je veliki međunarodni hrvački turnir pod nazivom “Callucatio Centrum Mundi”.


Na navedenom natjecanju nastupilo je 460 natjecatelja iz 14 zemalja, a među njima i osam članova Hrvačkog kluba  “Gospić” koji su i ovaj put ostvarili odličan uspjeh.
Dario Grgurić, Frane Radošević i Goran Petranović osvojili su zlatne medalje, Marko Jerković i Adriano Alić brončane , a bez medalja su nažalost ostali Dorian Alić, Antonijo Rupčić i Luka Biškupić.
Do kraja sezone hrvače Gospića očekuju tri gostujuća turnira u Bistri , Zagrebu i Zadru, a 16. lipnja HK Gospić organizira  15. po redu međunarodni turnir “GOSPIĆ OPEN” na kojem se očekuje između 250 i 300 natjecatelja iz 10 europskih zemalja.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Ivan Karić

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close