VijestiSport

Gospićki hrvači osvojili tri zlata i dvije bronce na turniru u Ludbregu!

Ludbreg, koji se još naziva “Centar svijeta”, ovog vikenda postao je centar hrvačkih zbivanja. Naime, u subotu, 26.svibnja održan je veliki međunarodni hrvački turnir pod nazivom “Callucatio Centrum Mundi”.


Na navedenom natjecanju nastupilo je 460 natjecatelja iz 14 zemalja, a među njima i osam članova Hrvačkog kluba  “Gospić” koji su i ovaj put ostvarili odličan uspjeh.
Dario Grgurić, Frane Radošević i Goran Petranović osvojili su zlatne medalje, Marko Jerković i Adriano Alić brončane , a bez medalja su nažalost ostali Dorian Alić, Antonijo Rupčić i Luka Biškupić.
Do kraja sezone hrvače Gospića očekuju tri gostujuća turnira u Bistri , Zagrebu i Zadru, a 16. lipnja HK Gospić organizira  15. po redu međunarodni turnir “GOSPIĆ OPEN” na kojem se očekuje između 250 i 300 natjecatelja iz 10 europskih zemalja.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Ivan Karić

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close