VijestiScena

Gospićki glazbeni centar vas poziva na koncert “Na krilima ljubavi”

Sve ljubitelje klavira ovog tjedna očekuje prava glazbena poslastica. U petak ćete imati priliku uživati u koncertu “Na krilima ljubavi” pod organizacijom Gospićkog glazbenog centra. 


Koncert “Na krilima ljubavi” će se održati u dvorani Pučkog Otvorenog Učilišta “Dr. Ante Starčević” u petak, 4. svibnja, s početkom u 20:00 sati. Na klaviru će nastupiti Katarina Nera Biondić i Roko Jagar, a uz njih ćemo moći čuti i goste večeri Katju Vukelić, Mariju Vrkljan i Zvonimira Kosa.

Gospićki glazbeni centar je Udruga osnovana 2012. godine s ciljem održavanja tečajeva, organiziranja koncerata i neformalnih glazbenih okupljanja te glazbenog obrazovanja za djecu. Osim u Gospiću, područni odjeli tečajeva djeluju u Općini Perušić i Općini Brinje.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: unsplash

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close