Sport

Gospićki atletičari ostvarili odlične rezultate na utrci “Da se ne zaboravi”

Skupina atletičara, trkača iz Gospića, jučer je nastupila na utrci “Da se ne zaboravi“. Bilo je to  četrnaesto izdanje utrke koja se održava u sklopu obilježavanja veličanstvene vojno-redarstvene akcije “Maslenica“.


Nastupilo je pet trkača iz Gospića, Milan Župan Mića nažalost zbog bolesti nije mogao nastupiti. Ostali su ostvarili odlične rezultate. Marija Pađen ostvarila je drugo mjesto u svojoj kategoriji. Druga u svojoj kategoriji bila je i Vesna Ladan kojoj je ovo inače bila prva službena utrka. Drugi su u svojim dobnim  kategorijama bili i  Josip Milinković Jojica i Mile Vukelić. Sjajan je bio i nadaleko poznati trkač na štakama Joso Hećimović Zec koji je svoj lanjski rezultat popravio za čak 18 minuta. Sjajan je to nastup i prava žetva medalja koju su ostvarili trkači iz Gospića.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Izvor / Foto: Lika express

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close