LifestyleIzdvojeno

Gospićanka Nikolina Lulić je miss osobnosti na izboru za Najljepšu mamu Hrvatske

Vedrana Halinčić Bakšić ovogodišnja je Najljepša mama Hrvatske u kategoriji natjecateljica od 23 do 39 godina, a Ljubica Bulić u kategoriji Dijamant. Izbor je održan u nedjelju u šibenskom kazalištu bez publike, uz prijenos uživo na portalu ŠibenikIN.


Za titulu miss mama natjecalo se 19 finalistica koje su svoje vještine, hobije i izgled prezentirale pred žirijem u sastavu gradonačelnika Željka Burića, zamjenika mu Danijela Milete, ujedno i predsjednika žirija, direktora TZ Dina Karađole, novinara Zdravka Pilića i Lucije Cvitan te Ivane Slavice Vunić, domaće dizajnerice nakita koja je osmislila i izradila krune za pobjednice ovogodišnjeg izbora.

Tanja Metikoš osvojila je lentu u kategoriji elegantnost, Vesna Klamenčić najbolja je u kategoriji stila, dok je miss osobnosti Gospićanka Nikolina Lulić.

Dubravka Baneković najuspješnija je u kategoriji fashion, Marijana Bošković prva je u fotogeničnosti, a Marija Roso najbolja je u kategoriji sprint.

 


Na web stranici časopisa The Plitvice Times pogledajte jedini lički webshop s više od 500 unikatnih artikala malih hrvatskih proizvođača, obrtnika i poduzetnika. Od unikatnog ručnog rada, malih pogona specifičnih proizvoda, do poznatih brendiranih artikala. Iz cijele Hrvatske - sve na jednom mjestu!

Pregledajte po kategorijama i naručite kvalitetno:

MODA – Odjeća, nakit i modni dodaci
POSTERI – Motivi iz cijele Hrvatske
SUVENIRI – Šalice i lončići, unikatni nakit i tradicija
NOVINE I KNJIGE – Časopisi, edukativne knjige i literatura
KOZMETIKA – Parfemi, prirodne kreme, balzami, eterična ulja
HRANA I PIĆE – Domaći sirevi i vina, etične čokolade, kolačići

Naruči i stiže na kućnu adresu za nekoliko dana!

 

Komentari

Komentara


Izvor: ŠibenikIn | Foto: Screenshoot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close