LifestyleIzdvojeno

Gospićanka Nikolina Lulić je miss osobnosti na izboru za Najljepšu mamu Hrvatske

Vedrana Halinčić Bakšić ovogodišnja je Najljepša mama Hrvatske u kategoriji natjecateljica od 23 do 39 godina, a Ljubica Bulić u kategoriji Dijamant. Izbor je održan u nedjelju u šibenskom kazalištu bez publike, uz prijenos uživo na portalu ŠibenikIN.


Za titulu miss mama natjecalo se 19 finalistica koje su svoje vještine, hobije i izgled prezentirale pred žirijem u sastavu gradonačelnika Željka Burića, zamjenika mu Danijela Milete, ujedno i predsjednika žirija, direktora TZ Dina Karađole, novinara Zdravka Pilića i Lucije Cvitan te Ivane Slavice Vunić, domaće dizajnerice nakita koja je osmislila i izradila krune za pobjednice ovogodišnjeg izbora.

Tanja Metikoš osvojila je lentu u kategoriji elegantnost, Vesna Klamenčić najbolja je u kategoriji stila, dok je miss osobnosti Gospićanka Nikolina Lulić.

Dubravka Baneković najuspješnija je u kategoriji fashion, Marijana Bošković prva je u fotogeničnosti, a Marija Roso najbolja je u kategoriji sprint.

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: ŠibenikIn | Foto: Screenshoot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close