Film i TVIzdvojeno

Gospićan Milan Milinković među farmerima 14. sezone “Ljubav je na selu”

AVANTURA POČINJE

Omiljena ‘Ljubav je na selu’ već 14. put traži srodne duše za farmere koji su odlučili uzeti sudbinu u svoje ruke i potražiti sreću.


Njih čak jedanaest predstavilo se sinoć u prvoj epizodi nove sezone, otkrivši svoje životne priče, a među njima se nalazi i jedan Ličanin.

Milan Milinković (45) dolazi iz sela Oteš kraj Gospića, ima 45 godina i radi na održavanju cesta u Lici. Osim svog posla, Milan u slobodno vrijeme brine o ovcama, kokošima, patkama, uređuje voćnjak i zemlju oko svoje kuće.

Do sada je imao samo jednu ozbiljniju vezu, ali su bivša djevojka i on prekinuli prije dvije i pol godine, nakon osam mjeseci veze.

U ”Ljubav je na selu” prijavio se na nagovor prijatelja. Milan voli pomagati drugima, iskren je i pošten, a kaže da se voli i šaliti te da je društven.

Volio bi naći djevojku za cijeli život koja je spremna živjeti s njim na selu, a morala bi biti iskrena, normalna, vjerna te da se njom može sve dogovoriti. Jedino što nikad ne prihvatio kod buduće partnerice, kaže farmer, jesu prevara i laži.

A koji sretnici od ovih 11 farmera će dobiti dovoljno pismo te ugostiti kandidatkinje na svojim farmama, doznajte večeras od 21.10 na RTL-u!


 

Komentari

Komentara


Foto: RTL/screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close