Ličko-senjska županijaLifestyle

Gospić: Zbog poteškoća u radu zimske službe održani sastanci sa svim izvršiteljima

PRIOPĆENJE IZ GRADA

Na redakciju portala Lika Club stiglo je priopćenje iz Grada Gospića vezano uz poteškoće i nepravilnosti u radu zimske službe.

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

Poštovani sugrađani,

zbog poteškoća u radu zimske službe jučer i danas održani su sastanci sa svim izvršiteljima usluga čišćenja snijega na području Grada Gospića, a to su Lika ceste d.o.o., LUG obrt za građevinske radove i ASIĆ obrt za prijevoz, proizvodnju i trgovinu.

Svjesni problema koji su nastali kod čišćenja snijega u određenim dijelovima grada posljednja dva dana, ovim putem ističemo kako je zbog kvara na mehanizaciji izvršitelja usluge čišćenja došlo do određenih poteškoća u održavanju prohodnosti gradskih prometnica.

Također su uočene i određene nepravilnosti tijekom same izvedbe radova te je na sastancima dogovoreno da će se nepravilnosti tijekom idućih intervencija ispraviti kako bi prometnice na vrijeme bile prohodne.

U ime Grada Gospića, ali i u ime svih na sastanku nazočnih predstavnika izvršitelja usluga čišćenja snijega ispričavamo se građanima koji su u određenom trenutku imali poteškoća zbog navedenih propusta te zahvaljujemo na obavijestima i sugestijama.

S poštovanjem,
Grad Gospić

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Lika Club, Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close