KolumneSportZdravlje

GOSPIĆ SE UJEDINIO ZA RUŽU: Prihod od ulaznica ide za oporavak mlade djevojke

Nakon što smo prije nekoliko dana pozvali sve čitatelje na pomoć bolesnoj Ruži Šimić iz Aleksinice, građani su napravili još jedan korak dalje.

Zimski malonogometni turnir koji se održava u Gospiću odlučio je podržati i pomoći Ruži Šimić. Turnir organiziraju NK Velebit Žabica i Gospićki sportski savez, a kako je došlo do usmjeravanja turnira na sugrađanku iz Aleksinice ispričao nam je Igor Šuper kao jedan od organizatora.

 U neformalnom razgovoru s Lanom Šikić Cindrić, pitala me je u vezi Ruže Šimić znajući da bi  nešto mogli napraviti. Poznavajući mene i znajući da sam u organizaciji, iste sekunde sam se zauzeo za taj humanitarni dio i  prenesao organizacijskom odboru koji je to prihvatio! – izjavio je Šuper.

21.,22. i 23. siječnja 2015. godine cijena ulaznice za turnir biti će 10 kuna i sve ide u humanitarne svrhe za Ružu Šimić. Podržite brz oporavak ove mlade djevojke!

gospic ruza simic

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close