Scena

GOSPIĆ Razgledajte vrhunske krivotvorine na izložbi “Ljepota lažnog sjaja”

U utorak, 25. rujna u 20 sati, u Malom salonu Muzeja Like Gospić u sklopu obilježavanja Dana policije svečano će se otvoriti izložba Muzeja policije krivotvorenih umjetnina „Ljepota lažnog sjaja“.


Na izložbi, kojoj je ovo već sedmi postav, moći će se vidjeti oko 40 krivotvorenih radova renomiranih domaćih, ali i stranih autora poput Ede Murtića, Zlatka Price, Ljube Ivančića, Mersada Berbera, Dimitrija Popovića, Đure Pulitike, Vaska Lipovca, Miljenka Stančića, Vladimira Kirina, Oskara Hermana, Borisa Bućana, Ivana Rabuzina, Ivana Generalića, Ferde Kovačevića, Dragice Cvek Jordan, Slave Raškaj i drugih.

Krivotvorine umjetnina zasigurno su jedan od najzanimljivijih izložaka iz zbirki Muzeja policije koju čini 70-ak krivotvorina – većinom ulja na platnu i nekoliko skulptura.

Organizatori pozivaju sve da posjete ovu izložbu, koja se može razgledati sve do 20. listopada 2018. godine, radnim danom u vremenu od 9 do 14 sati.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: pexels

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close