Izdvojeno

GOSPIĆ Primio novac za radove koje nije izvršio i ukrao mješalicu za beton

U protekla 24 sata (6./7. listopada 2020. godine) na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirana su dva kaznena djela i jedna prometna nesreća.


Policijski službenici Postaje granične policije Korenica dovršili su kriminalističko istraživanje nad 57-godišnjakom s područja Gospića zbog osnova sumnje da je počinio kaznena djela prijevare i krađe.

Sumnjiči se da je tijekom 2019. godine kao vlasnik građevinske firme dogovorio izvođenje građevinskih radova na obiteljskoj kući 56-godišnjeg austrijskog državljana u Bjelopolju, za što je primio novac a radove nije u potpunosti izvršio, te je tijekom izvođenja radova od austrijskog državljana otuđio miješalicu za beton.

Protiv njega će biti podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Prometna nesreća je s materijalnom štetom, a dogodila se na području Otočca.

Jučer su policijski službenici Policijske uprave ličko-senjske na dijelu autoceste A-1, smjer Split, između čvora Gospić i odmorišta Zir, gdje je brzina prometnim znakom bila ograničena na 130 km/h, zaustavili 46-godišnjeg slovačkog državljanina, vozača osobnog automobila, kojem je uređajem za mjerenje brzine „Traffivision“ utvrđena brzina od 253 km/h.

On je kažnjen novčanom kaznom, te mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja „B“ kategorijom u trajanju od 1 mjeseca.


 

Komentari

Komentara

Povezane objave

Oznake
Pročitajte još
Close
Back to top button
Close