Ličko-senjska županija

Gospić: Potpisani sporazumi za usluge čišćenja snijega i posipanje nerazvrstanih cesta

NA RAZDOBLJE OD 4 GODINE

Nakon provedenog postupka javne nabave velike vrijednosti došlo je do sklapanja preostalog dijela Okvirnih sporazuma za usluge čišćenja snijega i posipavanje nerazvrstanih cesta na području grada Gospića za sezonu zimske službe 2020./2021., 2021./2022., 2022./2023., 2023./2024. na razdoblje od 4 godine .


Kako je naručitelj, Grad Gospić podijelio postupak nabave na 7 Grupa i područje Gospića na 7 Zona zbog učinkovitijeg i bržeg pružanja usluge čišćenja snijega i posipavanja cesta koje su mu dane na upravljanje tako su potpisivani Okvirni sporazumi .

Stoga je danas gradonačelnik Karlo Starčević potpisao tri preostala Okvirna sporazuma, za razdoblje od 4 godine, te Ugovore za usluge čišćenja snijega i posipavanje nerazvrstanih cesta na području grada Gospića za sezonu zimske službe 2020./2021. i to sa:

– ekonomski najpovoljnijim ponuditeljem „LUG“, obrt za građevinske radove, vl. Tomislav Milinković, Lug 32, Donje Pazarište za GRUPU II, 2 ZONA, (Brizovo Polje, Oteš, Klanac-do Kaluđerovca (Balenija, Budžak, Dunjevac do Velikog Žitnika), Aleksinica, Škvadra, Filipovići, Donja Pazarišta (Španjuša, Lug), Mala Plana, Velika Plana, Podastrana, Popovača Pazariška, Jovanović Draga, Vaganac, Vranovine, Pazariški Bakovac, Dubrava, Kalinovača), za 4 godine u vrijednosti 5.312.600,00 kn s PDV-om

– sa ekonomski najpovoljnijim ponuditeljem „ASIĆ“, obrt za prijevoz, proizvodnju i trgovinu, vl. Josip Asić, Gospić, dr. Jure Turića 8, za GRUPU III, 3 ZONA (Budak, Lički Osik novi, Lički Osik stari, Vukšić, Mušaluk, Ostrvica, Ćukovac, Široka Kula), za 4 godine u vrijednosti 2.751.925,15 kn s PDV-om

– sa ekonomski najpovoljnijim ponuditeljem „ASIĆ“, obrt za prijevoz, proizvodnju i trgovinu, vl. Josip Asić, Gospić, dr. Jure Turića 8, za GRUPU VI, 6 ZONA (Bilaj, Barlete, Vrebac, Mogorić, Pavlovac Vrebački, Zavođe), za 4 godine u vrijednosti : 3.223.889,65 kn s PDV-om

Nakon potpisivanja sporazuma gradonačelnik Starčević se zahvalio obrtima „LUG“ i „ASIĆ“ koji su pristupili potpisu sporazuma, te istaknuo da je Grad Gospić prvi put ove godine podijelio postupak nabave na 7 Grupa i područje Gospića na 7 Zona zbog učinkovitijeg i bržeg pružanja usluge čišćenja snijega i posipavanja cesta i nada se da će to donijeti boljitak i za Grad Gospić, za izvođače radova, a posebno za krajnje korisnike građane grada Gospića.

Vlasnici obrta „Lug“ Tomislav Milinković i „Asić“ Josip Asić zahvalili su se na ukazanom povjerenju i istaknuli da se nadaju dobroj suradnji izvršenju potpisanih ugovora na obostrano zadovljstvo.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Grad Gospić

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close