GlazbaIzdvojeno

Gospić ove godine ipak bez koncerata povodom Dana Grada

OBAVIJEST IZ GRADA GOSPIĆA

Zbog sigurnosti građana i očuvanja što povoljnije epidemiološke slike Grad Gospić ipak je odlučio odgoditi sva planirana koncertna događanja povodom Dana Grada Gospića.


Odgađa se Lička večer koja se trebala održati 21. srpnja u 20:00 sati na Trgu Stjepana Radića, koncert Zorice Kondže koji se trebao održati na sam Dan Grada 22. srpnja u 22:00 sata te koncert grupe Teška industrija koji se trebao održati 31. srpnja u 22:00 sata na Trgu Stjepana Radića.

Isto tako, Grad Gospić obavještava sugrađane da će se manifestacija Glumci u Gospiću i predstava Mila Show održati kako je i planirano 27. srpnja u 20:30 sati u Atriju KIC-a, ali uz poštivanje svih epidemioloških mjera, priopćeno je danas iz Grada Gospića.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Lika Club, Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close