Lifestyle

GOSPIĆ : Bloger Krule nastupa na Valentinovo

Bloger Krule na Valentinovo će nastupiti u glavnom gradu Ličko-senjske županije, Gradu Gospiću. Najavu je podijelio s fanovima putem Facebooka, koju prenosimo u cijelosti.

A sad jedna nesterilna najava…

Dakle, 14.02. (subota), imam nastup u gradu Gospiću… i to u „Highlander Pub“-u, pa kako je to na Valentinovo, imate priliku zgrabiti za ruku svoju bolju(žensko)/goru(muško) polovicu te se zapizditi do spomenutog pub-a na turu dobre zajebancije a i da ne vrišći da je nikad nigdje niste izveli. Program je i više nego dobar jer pazi sad ovo:

od 20:00 do 21:00 – izložba fotografija istaknutog ličkog fotografa, Mladena Šabana, koji je svojim objektivom ovjekovječio spuštanje Amera na Mjesec a na osnovu te fotografije ustanovilo se da oni nikad na Mjesecu nisu bili jer dalo se zaključiti da američka zastava vijori… a ka što svi znamo, na Mjesecu nema vjetra nit ima ikvog propuva… nije mogla vijorit nikako, jedino ako je fenom nisu tjerali.

od 21:00 do 23:00 – nastupa moja kretenska malenkost, u narodu poznatiji kao Bloger Krule, gdje ću vam čitati ulomke iz knjiga „Kako se tiho riješiti punice“… „Od svih sa biroa, vi baš meni posao našli!?“… te za kraj, dio iz romana „Cijela sjekira u panju, ja ga jebem ko je iščupa“.

od 23.00 pa dok nas murja sve ne poapsi – lički band „Gloria“ prašinjati će rock… tehnou… dance… metal… to je tolko dobar bend da su u stanju uglazbiti obavijest iz „Narodnih novina“. S obzirom na krizu u državi, gitarista je obećao da će povodom ove večeri nabaviti svih 6 žica a ne ko do sad, svirati na jednoj. Basista se nije očitovao, izgleda da će ko i do sad, svirati na ni jednoj.

Sve skupa, lud ko ne dođe. Mislim, moš ostat kod kuće, kopat nos i ljepit šmrklje po boku fotelje… a moš doć na sve ovo, popit pivu i otić kad te volja. Ja dolazim u 20 sati, izložbu ne propuštam… a odlazim kad murja poapsi ove iz benda, jebga, neko treba u jutro i pub očistiti.

p.s. dosad si samo moga pit onu kavurinu 3u1… a vidi Gospića, tamo moš doživit 3u1… a nije kavurina.

Tekst: LC/Bloger Krule 

Foto: Mladen ŠabanČuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close