Film i TVIzdvojeno

Goran Višnjić u popularnoj britanskoj seriji glumi Nikolu Teslu!

Goran Višnjić, hrvatski glumac koji se pojavljuje u mnogim američkim filmovima i serijama, dobio je ulogu u jednoj od najdugovječnijih i najpopularnijih britanskih serija Doctor Who, piše 24 sata.


Doctor Who je znanstveno-fantastična serija koja se emitira od 1963. uz povremene pauze, a Višnjić će se pojaviti u 4. epizodi 12. sezone čije je emitiranje krenulo u nedjelju navečer na BBC-ju.

Iako je glumac u početku bio tajnovit oko uloge, sad su se i nagađanja kako će glumiti Nikolu Teslu potvrdila.

Uvijek sam bio veliki fan Doctora Whoa pa, nakon što je došla ponuda da odigram lik jednog od meni najdražih povijesnih likova, bio sam presretan, pretvorilo se u posao iz snova, kratko je izjavio prošle godine Višnjić.

Posljednja uloga u kojoj su ga gledatelji mogli gledati bila je Ante Gotovine u seriji General, koja je dobila veliki broj negativnih kritika.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close