Ličko-senjska županijaLokalnaPolitika

Goran Bukovac prvi predao potpise za kandidaturu za gradonačelnika Otočca

KANDIDATURA NEZAVISNE LISTE U OTOČCU

Nezavisna lista “Budi svoj” za gradonačelnika Otočca i Gradsko vijeće danas je predala potpise za kandidaturu.


Gradskom izbornom povjerenstvu Grada Otočca predani su potpisi za kandidaturu kandidacijske liste grupe birača nositelja Gorana Bukovca te potpisi za kandidaturu nezavisnog kandidata za gradonačelnika Grada Otočca Gorana Bukovca.

Kako je navedeno u priopćenju, Gradsko izborno povjerenstvo ih je obavijestilo da su potpise za predstojeće lokalne izbore predali prvi te time objavili službenu kandidaturu.

Veseli me iskrena podrška birača i iznimno sam ponosan na stručnost i odlučnost ljudi na nezavisnoj listi. Zahvaljujem svima koji ste dali svoj potpis i svim simpatizerima koji su bili angažirani na prikupljanju potpisa kako za listu za gradsko vijeće i gradonačelnika tako i za kandidata za župana Ličko-senjske županije Danijela Tušaka i njegovog zamjenika Tina Ostovića. Budite svoji jer trebamo promjene!”, stoji u priopćenju koje potpisuje Goran Bukovac, nezavisni kandidat za gradonačelnika Grada Otočca.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close