PolitikaIzdvojeno

Goran Bukovac: “Čvrsto sam uvjeren u svoju pobjedu u drugom krugu”

OSVRT NA IZBORNI REZULTAT – BUDI SVOJ U OTOČCU

Nezavisni kandidat za gradonačelnika Grada Otočca, Goran Bukovac i lista grupe građana na jučerašnjim su lokalnim izborima za gradonačelnika i Gradsko vijeće ostvarili izvrstan rezultat. Uz osvojena četiri mandata u Gradskom vijeću, Goran Bukovac je zadobio povjerenje 29.62 % građana, čime je osigurao ulazak u drugi krug
izbora za gradonačelnika Grada Otočca.

Tim povodom, neovisna grupa građana okupljena uz političku platformu „Budi svoj“ donosi službenu izjavu g. Bukovca. :

„Čvrsto sam uvjeren u svoju pobjedu u drugom krugu. Moja neizmjerna energija, mladenački polet i znanje jamac su promjene nabolje koju ću ostvariti kada za dva tjedna postanem gradonačelnik. Ostat ću svoj – čovjek dijaloga, suradnje i zajedništva te ustrajan i nepokolebljiv u izgradnji grada po mjeri svakoga od nas.

Zahvaljujem svima koji su me tijekom proteklih mjeseci na bilo koji način podržali u mojoj želji za političkim angažmanom – mojoj obitelji, prijateljima, simpatizerima i svima koji su prepoznali moju sposobnost i iskrenu želju da cijeloga sebe uložim u promjenu nabolje.

Posebno sam zahvalan svojim kolegama, kandidatima neovisne liste Gorana Bukovca, okupljenima oko platforme „Budi svoj“, koji su prihvatili moj poziv i nesebično uložili svoje vrijeme, znanje i entuzijazam. Ponosan sam na našu suradnju i siguran sam da ćemo zajedničkim snagama i predanim radom ostvariti sve što smo u našem izbornom programu predvidjeli.

Zahvaljujem i svim građanima koji su sudjelovali na jučerašnjim lokalnim izborima i iskoristili svoje pravo glasa, kako onima koji su mi ukazali povjerenje i dali glas, tako i onima koji to nisu. Politički izbori su festival demokracije i simbol slobode, stoga sam izuzetno radostan što je izlaskom na izbore gotovo 60 % naših sugrađana pokazalo svoju građansku odgovornost. Sve naše sugrađane pozivam da u još većem broju ponovno izađu na izbore 30. svibnja 2021., kada će odabrati osobu koja će voditi Grad Otočac sljedeće četiri godine.

Koristim priliku čestitati i ostalim novoizabranim članovima Gradskog vijeća, aktualnom gradonačelniku, g. Stjepanu Kostelcu na ulasku u drugi krug te svim protukandidatima na korektnoj predizbornoj kampanji.“


Na web stranici časopisa The Plitvice Times pogledajte jedini lički webshop s više od 500 unikatnih artikala malih hrvatskih proizvođača, obrtnika i poduzetnika. Od unikatnog ručnog rada, malih pogona specifičnih proizvoda, do poznatih brendiranih artikala. Iz cijele Hrvatske - sve na jednom mjestu!

Pregledajte po kategorijama i naručite kvalitetno:

MODA – Odjeća, nakit i modni dodaci
POSTERI – Motivi iz cijele Hrvatske
SUVENIRI – Šalice i lončići, unikatni nakit i tradicija
NOVINE I KNJIGE – Časopisi, edukativne knjige i literatura
KOZMETIKA – Parfemi, prirodne kreme, balzami, eterična ulja
HRANA I PIĆE – Domaći sirevi i vina, etične čokolade, kolačići

Naruči i stiže na kućnu adresu za nekoliko dana!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close