Događanja

Goran Bare & Majke ponovno u klubu Sax!

Zbog iznimnog interesa i nakon rasprodanog koncerta u prosincu kada je oduševio Zagrepčane i tražila se karta više, karizmatični roker ponovo dolazi u klub Sax! gdje će uz pratnju Majki nastupiti početkom veljače.

Nakon što je u prepunom klubu i pravim rokerskim spektaklom ispratio koncertnu 2014. godinu, u kultni zagrebački Sax! ponovo u goste dolazi jedan, jedini i neponovljivi Goran Bare koji će nastupiti 6. veljače uz pratnju svojih Majki. Sigurni smo da će Bare svoju vjernu publiku i ovaj put na svoj jedinstven način provesti kroz energično rock putovanje puno nabijenih emocija i kroz koje će ponovo izvesti poznate hitove poput ‘Teške boje‘,  ‘Pozovi me u noć‘, ‘Vrijeme da se krene‘, ‘Mene ne zanima‘ te mnoge druge. Ovim rock spektaklom klub Sax! najavljuje bogat koncertni program za 2015. godinu, a publika će u intimnom prostoru kluba imati priliku uživo čuti svoje glazbene idole i uživati u odličnim svirkama koje nas očekuju.

Ulaznice za koncert Gorana Bareta i Majki se mogu kupiti u pretprodaji po cijeni od 70 kuna, dok će im cijena na dan koncerta iznositi 90 kuna. U prodaji su na blagajni Saxa u Palmotićevoj ulici br. 22/2, a više informacija možete pronaći na službenim stranicama kluba.

Početak koncerta najavljen je za 23 sata.

Tekst i foto: tportal.hr


 

Komentari

Komentara

Povezane objave

Oznake
Back to top button
Close