VijestiTech

Googleova aplikacija za brbljanje uskoro će dobiti i novu inačicu namijenjenu stolnim računalima

Googleova popularna aplikacija dolazi i na računala. Kada? Na ovo pitanje nema konkretnog odgovora.


Googleov dopredsjednik za komunikacijske proizvode Nick Fox u objavi na Twitteru je pokazao kako izgleda desktop verzija aplikacije Allo, koja je još uvijek u razvoju.

Čini se kako je u pitanju web aplikacija za Googleov Chrome, što znači kako bi mogla funkcionirati na više operativnih sustava i platformi, uključujući naravno i Chromebookove.

Za Allo, koji se na tržištu mora nositi sa žestokom konkurencijom aplikaicja kao što su Line, Facebook Messenger, WhatsApp i druge, u Googleu kažu kako je integriran s digitalnim pomoćnikom temeljenim na umjetnoj inteligenciji Assistantom, što omogućuje pretraživanje interneta, prijevode i zakazivanje sastanaka u sklopu aplikacije, između ostalog. Prenosi tportal.hr

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: pixabay

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close