AutomotoVijesti

Google Karte napokon dobile detalj koji im je nedostajao na mobitelima

Google je dodao niz sjajnih mogućnosti u svoje Karte kojima će i dalje osigurati položaj na tronu najboljih navigacijskih alata. Tako smo dobili navigaciju uz pomoć proširene stvarnosti za pješake, ali i pametniji način planiranja putovanja, piše 24 sata.


Sada je u mobilnu aplikaciju stigao i detalj koji nedostaje. Među prikaze karte, tamo gdje možemo prebaciti na satelitski prikaz, sada je stigao i Street View.

Street View sloj je trenutno dostupan samo na Android, ali može se očekivati da ćemo ga uskoro vidjeti i na iOS verziji.

Svi koji su negdje putovali po prvi put znaju koliko je ovo dobar alat. Pregledom adrese ili određene rute lakše si možemo vizualizirati gdje moramo skrenuti ili kako izgleda zgrada u koju moramo doći. Na desktopu je to bilo lagano, no na mobitelima se morala koristiti zasebna aplikacija.

Sada je sve na jednom mjestu i samo trebamo u Kartama kliknuti na slojeve, a potom na Street View. Karta će odmah pokazati plave ulice na kojima se može vidjeti Street View prikaz. Klikom na neku ulicu karta će nas tamo prebaciti kako bi na mobitelu vidjeli što se sve nalazi tamo. Naravno, treba uvijek obratiti pozornost na godinu u kojoj su Googleovi automobili zadnji puta snimili tu ulicu.

Donosi 24 sata.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Wikimedia Commons

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close