Tech

Google ima novu aplikaciju: Tko je za druženje?

Google je već ranije pokušao napraviti društvenu mrežu koja će konkurirati Facebooku, ali nije uspjelo. Ovoga puta su smanjili krug ljudi koji žele zahvatiti novom aplikacijom Who’s Down. Naime, sada ciljaju na tinejdžere, koji sada imaju priliku u tren oka objaviti status što žele raditi.


Aplikacija radi na iOS i Android uređajima, i to za samo ako vam već postojeći korisnik ili aplikacija pošalje pozivnicu. A nakon što je instalirate, možete izabrati između dugačke liste na kojoj ćete naći što želite raditi, a nakon što ste to objavili, sjedite i čekate da se javi oni koji imaju identične želje. A onda zabava može početi!

Lista sadrži radnje kao što su druženje, večera, šetnja, učenje, sport, kava, palačinke, tračanje, koktel, seks… Nakon što vam se netko javi, postoji chat opcija preko koje se dogovorite gdje i kada ćete se naći s nekom osobom. Prilično jednostavno, zar ne?
Nakon toga se jednostavno isključite do sljedećeg puta, kada možete ponovo objaviti vaše želje ili se javiti nekome od prijatelja s mreže.


Tekst i foto: net.hr

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close