Tech

Google će početi nagrađivati pronalazak bugova

Google je najavio projekt Android Security Rewards, program za nagradu sigurnosnih istraživača i onih koji pronađu i, poželjno ali ne nužno, poprave iste greške u najnovijim verzijama Androida za Nexus uređaje. U ovom trenutku odnosi se samo ne Nexus 6 i Nexus 9 ali u budućnosti i stariji Nexus uređaji kao i oni budući.


Nagrade su u rasponu od 333$ za testiranje i popravak greške koda manje vrijednosti do 8,000$ za dobro napisani izvještaj i popravak za kritičnu grešku u sustavu.

Naravno, za ovako visoke nagrade treba se poštivati Googleov protokol za koje je najbitnije da grešku prijavite prvi te da je prijavite isključivo Googleu koji će tada pregledati vaš zahtjev i nagraditi vas novčano.
Ukoliko netko ne želi primiti zasluženi novac iz bilo kojeg razloga, Google će ponuditi da iznos koji ste zaradili podupla te donira u dobrotvorne svrhe, po vašem izboru.

Google sličan program već ima za Chrome u kojem možete prijaviti web greške te su objavili kako su tijekom zadnje tri godine isplatili lovcima na bugova 2,000,000$.


 

Tekst: geek.hr


Na web stranici časopisa The Plitvice Times pogledajte jedini lički webshop s više od 500 unikatnih artikala malih hrvatskih proizvođača, obrtnika i poduzetnika. Od unikatnog ručnog rada, malih pogona specifičnih proizvoda, do poznatih brendiranih artikala. Iz cijele Hrvatske - sve na jednom mjestu!

Pregledajte po kategorijama i naručite kvalitetno:

MODA – Odjeća, nakit i modni dodaci
POSTERI – Motivi iz cijele Hrvatske
SUVENIRI – Šalice i lončići, unikatni nakit i tradicija
NOVINE I KNJIGE – Časopisi, edukativne knjige i literatura
KOZMETIKA – Parfemi, prirodne kreme, balzami, eterična ulja
HRANA I PIĆE – Domaći sirevi i vina, etične čokolade, kolačići

Naruči i stiže na kućnu adresu za nekoliko dana!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close