Lifestyle

Gola čisti domove svojih muških klijenata: “To što čistim gola za mene nije velika stvar, to je sasvim normalno”

Emily Nikols (25) iz Liverpoola gola čisti domove svojih muških klijenata. Ova majka jednog djeteta nosi samo rukavice dok čisti kupaonice, briše prašinu i podove. Kaže kako su njezini klijenti jako pristojni i da se ne osjeća kao seksualni objekt čak i onda kada ju gledaju.


“To što čistim gola za mene nije velika stvar, to je sasvim normalno” – kaže Emily koja je prije devet mjeseci rodila kćer i prijavila se da radi kao čistačica da zaradi još nešto ekstra novca dok je na porodiljnom.

“Novac je sasvim solidan za ono što radim” – kaže Emily i dodaje kako je za posao saznala od prijatelja.

Na internetu je pronašla tvrtku Naturist Cleaners koja zapošljava 80 žena i muškaraca u Velikoj Britaniji. Emily ovaj posao radi pet tjedana. Klijenti plaćaju 65 funti (oko 561 kunu) za prvi sat i 55 funti (oko 475 kuna) za drugi sat .

Čistači i čistačice dobivaju 45 funti (oko 388 kuna) za sat, a klijenti moraju potpisati poseban ugovor kojim se obvezuju da neće komentirati radnike. Budući da čiste goli, radnici ne smiju koristit opasne i teške kemikalije. Emily kaže da je prije bila malo nervozna, ali joj je taj posao sada sasvim u redu.

Više na 24sata.hrČuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Foto: apnarm.net.au

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close