Grad ZagrebScena

Glazbene udruge u akciji “Slušajmo hrvatsko”

Hrvatske glazbene udruge ove su se godine akcijom „Slušajmo hrvatsko“ priključile svečanoj proslavi 20-og rođendana akcije „Kupujmo hrvatsko“ koju Hrvatska gospodarska komora (HGK) organizira 21. i 22. rujna 2017. na Trgu bana Josipa Jelačića, u Zagrebu.


Tom ćemo prilikom na Trgu tražiti i najvećeg fana hrvatske glazbe! Posjetite nas na izložbenom štandu, uživajte u raznovrsnom glazbenom programu, slikajte se s brojnim glazbenicima svih stilova i pokažite da ste upravo vi najveći fan hrvatske glazbe! Svoje fotografije dijelite javno putem društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram koristeći hashtag #slušamhrvatsko. Tri fana s najvećim brojem „lajkova“ njihovih fotografija odvest ćemo na koncerte hrvatskih izvođača po njihovom izboru (u zemlji) i darivati potpisanim nosačima zvuka.

HGK akcijom „Kupujmo hrvatsko“ već 2 desetljeća promovira domaće gospodarstvo i tako doprinosi njegovu razvoju te potiče stvaranje novih radnih mjesta. Hrvatska kulturna i kreativna industrija (KKI), čiji je dio i glazba, po udjelu prihoda u BDP-u drugi je po veličini sektor u zemlji. Glazba je proizvod i posao onih koji sudjeluju u njezinu stvaranju ali i posao mnogim ljudima koji rade i surađuju s hrvatskom glazbenom industrijom kao što su tehničari, binski majstori, producenti, promotori, dizajneri, zaštitari, pomoćno i uslužno osoblje…

Glazbene udruge HDS i njegova služba ZAMP te HGU, HUZIP, HDU i ZAPRAF priključile su se akciji s ciljem promocije hrvatske glazbene industrije, kreativne poluge gospodarstva zemlje. Slušajući i birajući hrvatsko omogućavamo njezin razvoj i otvaranje novih radnih mjesta – zato dođite i podržite nas na Trgu bana Jelačića ovog četvrtka i petka!

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: unsplash

Oznake

Povezane objave

Pročitajte još
Close
Back to top button
Close